La Oliva

Een restaurant met de Noord Spaanse keuken in de vorm van Pintxos en mooie voor– en hoofdgerechten.
La Oliva opent elke dag met heerlijke voorgerechten

  • Huisgemaakte tortilla’s
  • Salades
  • Huisgemaakte soep

Vanaf 12.00 uur worden de Pintxos gepresenteerd.
Wat zijn Pintxos eigenlijk?
Rijkelijk belegd klein broodje, tartelette, pasteitje of crostini. Kort gezegd: top cuisine in een klein hapje. Iets wat begonnen is als een gezellig hapje gecombineerd met een drankje aan de bar, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als één van de meest culinaire concepten aller tijden. In Zuid Frankrijk en Noord Spanje hebben de pintxos al de plaats ingenomen van de welbekende tapas.
Pintxos zorgen ervoor dat de gasten op een leuke, ongedwongen manier in hun culinaire behoeftes worden voorzien.

Vanaf 18.00 uur is de keuken open voor Diner met fantastische voor– en hoofdgerechten uit de Noord Spaanse keuken.

Enkele highlights van voorgerechten;

  • Brochette van verse tonijn met eendelever en een reductie van PX (= Pedro Ximinez), een zoete sherry wat naar rozijntjes en pruimen smaakt!

Enkele highlights van hoofdgerechten;

  • Zarzuela, visstoofschotel met heerlijke vis, schelp- en schaaldieren
  • Tournedos met een saus van Tresviso (Noord Spaanse pittige schimmelkaas)

Y mucho mas !!

 

 

 

 

Website laten maken?