Restaurant La Oliva ®
Cantabrische-Baskische keuken

La Oliva ® heeft alle “ingrediënten” in huis voor een heerlijk avondje genieten, alsof je, je even in Spanje waant.

Pintxos en heerlijke gerechten uit de Noord Spaanse keuken vormen het unieke culinaire concept in hartje Jordaan, waarbij gastvrijheid, persoonlijkheid en mooie Spaanse wijnen de avond compleet maken.
Een restaurant met de Noord Spaanse keuken in de vorm van Pintxos en mooie voor– en hoofdgerechten. La Oliva ® opent elke dag om 12.00 uur met pintxos en heerlijke lunchgerechten;

  • Huisgemaakte tortilla’s
  • Salades
  • Pata Negra en nog veel meer…

Wat zijn Pintxos eigenlijk?
Rijkelijk belegd klein broodje, tartelette, pasteitje of crostini. Kort gezegd: top cuisine in een klein hapje. Iets wat begonnen is als een gezellig hapje gecombineerd met een drankje aan de bar, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als één van de meest culinaire concepten aller tijden. In Zuid Frankrijk en Noord Spanje hebben de pintxos al de plaats ingenomen van de welbekende tapas. Pintxos zorgen ervoor dat de gasten op een leuke, ongedwongen manier in hun culinaire behoeftes worden voorzien.

Vanaf 18.00 uur is de keuken open voor Diner met fantastische voor– en hoofdgerechten uit de Noord Spaanse keuken.

La Oliva ® is geopend:
Ma t/m zo van 12.00 tot 22.00 uur

Met de Pintxos beginnen we vanaf 12.00 uur
Met onze creatieve à la carte kaart beginnen we vanaf 18.00 uur

Gastvrouw Yvette Barents en Chefkok Alfredo Hoz Castillo heten u van harte welkom.

Reserveren

Reserveren bij restaurant La Oliva is aan te bevelen. Na uw reservering houden wij rekening met uw komst, en bent u verzekerd van een mooi gedekte tafel.